Nieuw

NAF Profeet Farriers Solutions

Vorige Artikel 3 van 3
€ 19,95

NAF Profeet Farriers Solution is een vloeibare hoefverzorging speciaal ontwikkeld door hoefsmeden voor alle soorten hoeftypen. Ideaal voor het behoud van gezonde hoeven en om hoefgroei te stimuleren en een gezonde hoornschoen te ontwikkelen, het hele jaar rond. Speciaal aanbevolen bij paarden met een slechte hoefkwaliteit.

Het is een vloeibare, gelachtige hoefdressing met versoepelende werking, die een verzorgende mix van stearinezuur, oliezuur en andere vetzuren bevat. De Farrier Solution is met de grootste zorg samengesteld om de opname door het hoefhoorn mogelijk te maken en te voorkomen dat de hoef zal scheuren en uitdrogen. Bescherming van binnenuit.

De Farrier Solution helpt een natuurlijke barriere aan te leggen tegen bacterien die via de hoefwand of oude nagelgaten de hoef binnen dringen.

De bijgeleverde kwast ligt makkelijk in de hand, zodat het makkelijk op de hoef kan worden aangebracht. Farrier Solution drupt niet, waardoor er minder verspild wordt en je langer met de pot doet. Makkelijk te plaatsen in je poetskoffer.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2022 Glamhorse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel