Witte staarten weer wit

Een schimmel is prachtig, maar o zo besmettelijk. Met een schimmel ben je meer tijd kwijt om hem schoon te houden. Soms was je je een ongeluk, maar krijg je die gele vlekken gewoon niet weg. Zelfs na het gebruik van zilvershampoo of groene zeep zie je nog gele vlekken en is de staart nog steeds niet wit.

Zelf fokken we onder andere Welsh pony's en de meeste zijn schimmel. We hebben ook een paar palomino's met witte staarten. Veel wassen dus, maar ook wij kregen de staarten niet altijd wit. Des te blijer was ik toen de Stain Remover Shampoo van Supreme Products ontdekte.
Deze shampoo is niet voor niks een bestseller bij Glamhorse, hij werkt namelijk echt!
Deze shampoo pakt urinevlekken en mestvlekken echt aan en maakt witte staarten weer ECHT WIT. 

Je gebruikt het als een normale shampoo. Alleen de Stain Remover Shampoo laat je wat langer intrekken voordat je hem weer uitspoelt. Bij hardnekkige vlekken of hele vieze staarten gebruiken we het een aantal dagen achter elkaar en het resultaat is altijd top.

Om ervoor te zorgen dat de staart schoon blijft in de stal en op transport gebruiken we altijd een staartzak. Zo weten we zeker dat de staart oogverblindend wit blijft.

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Glamhorse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel