Veel gestelde vragen

Hieronder staan een aantal veel gestelde vragen over de producten van Supreme Products. Staat uw vraag er niet bij? Dan vernemen we dat graag per email, zodat we u toch van dienst kunnen zijn.

Zijn de producten van Supreme Products veilig voor mijn paard?

- Ja. Supreme Products heeft al twintig jaar ervaring met speciale verzorgingsproducten voor paarden en garandeert een hoge kwaliteit.

Kan ik de producten gebruiken als de zon volop schijnt?

- Ja. De producten van Supreme Products bevatten een UV filter tegen zonnebrand. In tegenstelling tot de veel gebruikte babyolie, waarvan het gebruik tot zeer ernstige zonnebrandverschijnselen kan leiden.

Hoe kan ik de make up het beste gebruiken?

- Breng de make up spaarzaam met een spons of vinger rondom de ogen, neus, mond en eventueel de jukbeenderen aan. Zorg ervoor dat je de contouren van het oog volgt en niet een cirkel maakt rond het oog. Zwart zorgt voor mooie diepe accenten. Make up in de kleur van je paard kan littekens of plekjes wegwerken. Het gebruik van de eye gloss over de make up zorgt voor een extra glanzende glamourlook voor je paard. Gebruik alleen de eyegloss als je kiest voor een natuurlijkere look met veel glans.

Kan ik de Leg & Body whitener ook gebruiken op andere delen van het lichaam van mijn paard?

- Ja. Je kunt bijvoorbeeld ook de bles van je paard insmeren met de leg & body whitener pasta, zodat deze extra wit wordt. Schimmels hebben vaak last van mest of urine vlekken. Deze delen van je paard kun je ook insmeren, net als zijn hakken, zodat hij extra wit is. Je kunt zelf je hele paard ermee insmeren indien het een schimmel betreft.

Mijn paard heeft een witte staart, maar na het wassen met een gewone shampoo blijft hij geel. Welk product kan ik het beste gebruiken?

- De Stain Remover Shampoo van Supreme Products is een Shampoo die ontwikkeld is voor het verwijderen van hardnekkige urine vlekken op het lichaam, maar ook in de staart.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Glamhorse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel