Zes tips voor een wit paard

Prachtig hoor een schimmel, maar het kost wel veel werk en tijd om hem wit te krijgen en te houden. En zeg nou zelf, als een schimmel echt stralend wit is, dan is het een geweldige eye catcher. Glamhorse heeft zes tips op een rij gezet om je paard of pony super wit te krijgen én te houden! De tips werken ook voor witte benen en staarten!

1. Alles begint met wassen, maar met een gewone shampoo krijg je je paard vaak nog niet echt schoon. Na het wassen zie je vaak nog vlekken van mest of urine. Supreme Products ontwikkelde daarvoor een speciale shampoo Supreme Products Stain Remover Shampoo. Deze shampoo pakt urine- en mestvlekken echt aan.

2. Heeft je paard een witte staart, maar blijft deze na iedere wasbeurt toch een beetje geel? Gebruik dan ook de Stain Remover Shampoo. Ook gele staarten worden weer wit! Na het wassen een staartzak om en de staart blijft schoon.

3. Wil je echt indruk maken met je schimmel? Of wil je die witte benen echt stralend wit? Dan kun je daarvoor Supreme Products Body & Leg Whitener  of NAF Brighter than White gebruiken na het wassen. Dit is een poeder die je aanmaakt met een beetje water tot een yoghurtachtig papje. Na het wassen je paard droog trekken en dan smeer je het papje op je paard of de benen. Deken erover en klaar. Wil je zeker zijn dat de hals wit blijft, dan kun je een Horzehood aan doen. Gaat het om de benen, dan kun je ervoor kiezen om bandages aan te brengen. Een dag later, voor het rijden, even zachtjes met een zachte borstel over je paard om overtollige korreltjes weg te halen en tada...oogverblindend wit!!

4. Wil je niet hele paard insmeren, maar alleen even een vlek aanpakken? Dan gebruik je Supreme Products Stain Remover Spray of NAF Muck off Stain Remover. Deze geweldige sprays halen binnen enkele ogenblikken een vlek weg, ZONDER water te gebruiken! Vlek insprayen, even laten intrekken en dan deppen met een doek en... weg vlek!

5. Geen tijd om te sprayen, want je moet de ring al in en ziet toch nog een vlek aan het lijf of de benen? Daarvoor kun je heel eenvoudig een kalkblok gebruiken. Zachtjes over de vlek smeren en deze is gecamoufleerd.

6. Schimmels hebben onder hun (uiteindelijk) witte haren een donkere huid. Als ze iets geschuurd hebben, bijvoorbeeld de teugel langs de hals, dan zie je dit dus goed. Om deze zwarte plekjes weg te werken gebruik je Supreme Products Cover Magic White. Dit product is diervriendelijk en hoef je maar heel weinig van te gebruiken. Sprayen, een paar seconden wachten en klaar! Het litteken is niet meer te zien. Werkt ook goed bij het last-minute wit maken van een vlekje.

Succes!!


 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Glamhorse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel