Gebruiksaanwijzing wit paard

Stap voor stap naar extra witte benen of een subliem wit lijf om de glamour uitstraling van je paard of pony compleet te maken.

Wat heb je nodig:

Stap 1:

Zorg dat de benen van je paard schoon zijn. Je kunt de Supreme Products Body & Leg Whitener droog aanbrengen in poedervorm, maar het mooiste resultaat krijg je wanneer je het aanbrengt op natte, pas gewassen, benen en de poeder aanlengt met water. Wil je het voor het hele lijf gebruiken? Dan eerst je paard wassen en droog trekken.

Stap 2:

Mix de Spupreme Products Body & Leg Whitener in een bakje met water tot er een yogurtachtig papje ontstaat. Wil je juist het hele lijf wit maken, dan is het makkelijker om met een emmer te werken. Gebruik twee handen poeder op een halve emmer.

Stap 3:

Breng met een kwast, of met de hand, de mix aan op de benen van je paard. Wil je het hele lijf wit maken, dan is het makkelijker om het met de hand aan te brengen.

Stap 4:

Om er zeker van te zijn dat het wit de dag erna nog wit is, kun je de benen van je paard inbandageren en een deken opleggen.

Stap 5:

Vlak voordat je de ring in gaat haal je de bandages (en deken) eraf. Indien nodig kun je overtollig poeder zachtejes met een borstel verwijderen.

Belangrijk om te weten:

Als je niet alle mix hebt opgemaakt, dan hoef je dit niet weg te gooien. Sluit het af en wanneer je het weer nodig hebt, hoef je alleen maar een beetje water toe te voegen en je kunt het opnieuw gebruiken.

TIP: Supreme Products Stain Remover Shampoo verwijdert urine vlekken van het lichaam, maar ook uit de staart.

  • NAF Brighter than White
    NAF Brighter than White

    NAF Brighter than White zorgt voor een ultiem wit lijf of benen. 600 gram

    € 14,95

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2024 Glamhorse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel